Transport  & Livrare

Livram comenzi exclusiv in România. Dacă vă aflați în afara României, vă rugăm să faceți clic aici pentru a vizita site-ul Zippo din țara dumneavoastră.  

Curieri: Sameday

Vă rugăm să indicați adresa dumneavoastră completă în momentul comenzii.

Cost livrare: Costul standard de livrare pentru o comandă este de 20 RON, cu excepția cazului în care există o reducere sau o promoție de reducere la livrare gratuită listată pe bannerul de sus.  Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.

Timp de livrare:  Odată ce cardul dvs. de credit este verificat, comanda dvs. este procesată și expediată. Comenzile sunt expediate doar de luni până vineri. Suntem închiși de sărbători legale. În mod normal, ar trebui să primiți comanda în trei zile lucrătoare.

Vă rugăm să rețineți:  Timpul de livrare variază în perioadele cu volum mare de comenzi, cum ar fi luna decembrie. Acordați 5-7 zile lucrătoare pentru ca comenzile dumneavoastră să fie expediate în acest timp.

Nu trimitem livrări parțiale, ci doar comenzi complete. În cazul neobișnuit în care unul dintre produsele din comanda dumneavoastră nu este disponibil, vă vom anula comanda și vă vom rambursa plata. Veți primi o notificare prin e-mail cu privire la rambursare și anulare.

Retur & Schimb