Cum să utilizați un cod de reducere, promoție sau reducere

Codurile promoționale Zippo sunt de obicei tipărite cu majuscule și aldine și pot fi găsite pe Zippo.ro, e-mail și alte platforme de marketing.

Pentru a primi promoția, urmați acești pași simpli:

 • Introduceți codul promoțional exact așa cum vedeți în caseta marcată „card cadou sau cod de reducere” deasupra totalurilor din partea dreaptă a paginii în timpul plății.
 • Faceți clic pe butonul „aplicați” pentru a activa codul promoțional și a-l aplica la comanda dumneavoastră. 

  Asigurați-vă că comanda dvs. îndeplinește toate cerințele ofertei promoționale speciale. De exemplu, dacă oferta indică faptul că trebuie să aveți o achiziție minimă de 50,00 RON, codul promoțional nu va fi aplicat comenzii dacă totalul dvs. (înainte de livrare și taxe) este mai mic decât suma specificată.

   


  Politica privind vânzarea, promoția sau codul de reducere

  Este permis doar un (1) cod de cupon valid pentru fiecare comandă. Comanda trebuie să depășească orice valoare minimă declarată pentru a valorifica oferta. Valoarea minimă a comenzii exclude taxele, transportul, cardurile cadou și suprataxele. Trebuie să aibă 18 ani sau mai mult pentru a cumpăra. Toate ofertele și codurile sunt în funcție de disponibilitate. Ofertele și codurile NU sunt valabile pentru achizițiile anterioare sau viitoare. Oferta nu poate fi răscumpărată pentru numerar sau echivalente de numerar. Nulă acolo unde este interzis. Ofertele pot fi modificate fără notificare și pot fi suspendate sau reziliate în orice moment. Toate achizițiile sunt supuse autorizării băncii înainte de procesare și verificare a cardului de credit. Ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă din orice motiv.

   


  OFERTE DE LIVRARE GRATUITĂ LA TOT SITE-UL

  Dacă nu este specificat altfel, ofertele de transport gratuit sunt valabile NUMAI pentru LIVRARE STANDARD. Toate regulile și politicile de expediere se aplică în continuare, consultați informațiile de livrare și manipulare pentru mai multe detalii. Se pot aplica în continuare suprataxe pentru articolele supradimensionate și alte taxe de manipulare. Nu este valabil pentru comenzi de 0 RON.


  OFERTE DE CADOURI GRATUITE

  Toate ofertele pentru un cadou gratuit pot fi răscumpărate o singură dată pentru un cadou gratuit de persoană. Consumatorul este responsabil pentru toate taxele de expediere și taxele aplicabile, conform legilor statului. Nu poate fi combinat cu alte reduceri de produse.


  OFERTE DE PERSONALIZARE BRICHETE

  Reducerile pentru personalizare se aplică numai taxelor de personalizare și nu se aplică costului brichetei decât dacă este specificat în mod specific. Nu poate fi combinat cu alte reduceri de produse.


  OFERTE PROCENTUALE

  Codurile sunt valabile numai pentru produsele sau colecția specificate. Se pot aplica unele excluderi. Codul promoțional va apărea pe o linie separată în cadrul comenzii, mai degrabă decât pe linia de produse. Ofertele nu sunt valabile pentru obiectele de colecție Zippo în ediție limitată sau brichetele personalizate, cu excepția cazului în care este specificat în mod explicit. Nu poate fi combinat cu alte reduceri de produse.


  BOGO (CUMPĂRĂ UNUL, PRIMIȚI UNUL GRATUIT) % REDUCERE

  Reducerea va fi aplicată la articolul cel mai puțin costisitor. Oferta nu este valabilă pentru achizițiile anterioare. Reducerile acordate la momentul achiziției vor fi deduse din marfa returnată. În cazul unei retururi, discountul va fi pierdut și nu poate fi reutilizat. Nu poate fi combinat cu alte reduceri de produse.