Termeni și condiții

1. Cardurile eGift Zippo România pot fi folosite pentru a cumpăra orice este oferit spre vânzare pe Zippo.ro, cu excepția Cardurilor eGift, dacă legea din jurisdicția dumneavoastră permite acest lucru. 

2. Mai multe carduri Zippo eGift pot fi folosite pentru achiziția dvs. în momentul plății. Dacă suma de pe cardurile eGift Zippo NU acoperă suma totală a comenzii, trebuie să plătiți soldul cu un card de credit valabil.

3. Dacă suma de pe cardul dvs. eGift Zippo este MAI MARE decât suma totală, soldul va fi stocat în contul cardului dvs. eGift și îl puteți aplica la următoarea achiziție.

4. Cardurile eGift vor fi trimise prin e-mail la primirea plății. Dacă comanda dvs. de card eGift NU include achiziționarea altor mărfuri, plata dvs. va fi procesată în mod normal și veți primi cardul eGift pe adresa dvs. de e-mail. Dacă comanda dvs. eGift Card include achiziționarea altor mărfuri, plata dvs. va fi procesată și cardul dvs. eGift va fi trimis prin e-mail după expedierea întregii comenzi. (Vă rugăm să rețineți că dacă doriți să primiți cardul eGift cât mai repede posibil, cel mai bine este să cumpărați separat cardurile eGift și alte produse.)

5. Cardurile eGift Zippo nu expiră.

6. Cardurile eGift Zippo nu au taxe de repaus, inactivitate sau servicii.

7. Cardurile eGift Zippo nu sunt transferabile, nu sunt rambursabile și nu pot fi răscumpărate în numerar, cu excepția cazului în care legea prevede acest lucru.

8. Zippo are dreptul de a anula comenzile Zippo eGift Card obținute în mod fraudulos.

9. Nu se percepe TVA la cumpărarea unui card Zippo eGift, dar taxa de vânzare aplicabilă va fi percepută dacă un card eGift este utilizat pentru a plăti achiziția dvs.

10. Zippo România nu este responsabilă pentru Cardurile Zippo eGift pierdute sau furate.

11. Dacă mărfurile care au fost achiziționate cu un card eGift Zippo România sunt returnate pentru credit și aprobate de Zippo România, rambursarea dvs. va fi creditată pe cardul eGift la acceptarea returului. Dacă comanda inițială a fost plătită cu un card de credit și un card eGift, cardul de credit va fi creditat mai întâi până la suma inițială debitată și orice credit rămas datorat va fi rambursat cardului eGift, fără a depăși suma originală a cardului eGift.

12. Acești Termeni și Condiții ale Cardurilor Zippo eGift sunt guvernate de legile din România. Utilizarea de către dvs. a cardului Zippo eGift reprezintă acceptarea acestor Termeni și Condiții.

13. Pentru întrebări despre cardurile eGift Zippo, contactați-ne.

14. Cardurile Zippo eGift sunt emise de Zippo România în moneda RON.

15. Cardurile eGift Zippo achiziționate de pe acest site (Zippo.ro) pot fi folosite doar aici și pe niciun alt site web sau comerciant Zippo.