Am nevoie de o adresă de email? 

Este necesară o adresă de e-mail validă pentru a plasa o comandă online.

 

Care este politica de anulare a comenzii?

Comanda dvs. Zippo este procesată imediat; prin urmare, nu putem accepta modificări sau anulări. Dacă comanda a fost deja procesată și încă doriți să o returnați, urmați pur și simplu instrucțiunile din secțiunea Retur & Schimb. În general, taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.

 

Pot plasa o comandă pentru a fi expediată în altă țară?

Putem accepta că va fi expediat numai în Romania. Pentru orice alte comenzi, găsiți site-ul țării dvs. aici.

 

Cât durează expedierea comenzii mele?

După verificarea cardului de credit, comanda dumneavoastră va fi primită în termen de două până la trei zile lucrătoare. Timpul de expediere poate varia și nu este garantat. Întârzierile de livrare sunt posibile în perioadele cu volum mare de comenzi, cum ar fi luna Decembrie.

Puteți verifica starea curentă a comenzii conectându-vă în Contul Meu.

Comenzile sunt expediate doar de luni până vineri. Suntem închiși în zilele de sărbătoare.

 

Bricheta mea Zippo poate fi personalizată?

Nu acum. Ne străduim să vă oferim o opțiune de a grava sau de a adăuga o imagine la bricheta dvs. pentru a fi lansată în anul următor.

 

Cum îmi repar bricheta Zippo?

Funcționează sau îl reparăm gratuit.™

Nu facem această promisiune cu ușurință. Știm că în spatele fiecărei brichete Zippo Windproof trimise pentru reparație se află un proprietar care depinde de promisiunea noastră de a o aduce înapoi în stare de funcționare. Indiferent dacă o brichetă rezistentă la vânt are 5 ani, 25 de ani sau 50 de ani, va servi ca o sursă de încredere de flacără pentru anii următori - o garantăm! Dacă aveți o brichetă Zippo sau alt produs Zippo care trebuie reparat, găsiți aici mai multe informații.