Brandul Zippo datează din 1932, când a fost construită prima brichetă de buzunar Zippo. Astăzi, marca se bucură de o rată de conștientizare foarte mare, fără ajutor, la nivel mondial. Zippo a investit semnificativ pentru a-și promova produsele de înaltă calitate și pentru a construi un brand recunoscut la nivel global. Zippo își protejează în mod agresiv marca comercială, afirmându-și drepturile legale de a opri producția de brichete care încalcă drepturile.

Brichetele autentice Zippo sunt disponibile pe Zippo.com, la magazinul Zippo/Case Museum din Bradford, PA și prin comercianții autorizați din peste 160 de țări din întreaga lume. Brichetele care încalcă drepturile au indus în eroare consumatorii de-a lungul anilor. Multe brichete contrafăcute arată foarte mult ca o adevărată brichetă de buzunar Zippo. Entuziaștii Zippo știu că brichetele de buzunar Zippo autentice poartă ștampila de jos Zippo și marca comercială Zippo ștampilată pe inserția de brichetă. Renumita Garanție pe viață Zippo însoțește, de asemenea, fiecare brichetă de buzunar Zippo autentică. Dacă vedeți o brichetă Zippo falsă, vă rugăm contactați-ne imediat. 

Zippo nu permite modificări neautorizate ale brichetelor și altor produse autentice ale mărcii Zippo, prin, printre altele, aplicarea de lucrări de artă, embleme sau alte modificări constituie o încălcare gravă a drepturilor de proprietate intelectuală ale Zippo pe care le va aplica în instanță. Indiferent de calitatea modificărilor, vânzarea produsului modificat sub numele Zippo reprezintă o încălcare a mărcilor Zippo. Renumita marcă ZIPPO este înregistrată în Registrul Principal din Statele Unite și în aproape fiecare țară de pe Pământ.

Pentru informații suplimentare despre contrafacere, vizitați următoarele site-uri: 

Oficiul de brevete și mărci comerciale din Statele Unite
Opriți falsurile
Camera de Comerț a Statelor Unite