Întreținere fitil

Inițial, un fitil nou este alb. În timp, fitilul se va înnegri din cauza acumulării de carbon, ceea ce va reduce performanța. Când se întâmplă acest lucru, trebuie să „tăiați fitilul”:

1. Folosind o pensetă sau un clește cu ac, trageți ușor în sus până când apare fitilul curat. Prinde fitilul cât mai jos posibil pentru a evita ruperea fitilului.

2. Tăiați capătul chiar și cu partea superioară a coșului de fum folosind foarfece sau tăietori de sârmă.

   • Pont: Acest lucru ar trebui efectuat o dată sau de două ori pe an. Fiecare fitil are aproape patru (4) inci lungime, așa că după 2-3 tunderi va trebui să înlocuiți fitilul. Fitilul trebuie schimbat dacă bricheta nu se aprinde corect sau dacă procesul de aprindere trebuie repetat de mai multe ori.

  Înlocuirea fitilului de pe Zippo dvs

  Pentru a instala un fitil nou pe un model de brichetă obișnuit sau slim:

  1. Scoateți toate componentele camerei de combustibil; șurubul de piatră, tamponul de pâslă, materialul de ambalare și fitilul vechi.

   • Pont: Pentru a face reasamblarea mai rapidă și mai ușoară, reinstalați cu atenție materialul de ambalare în aceeași ordine exactă în care a fost scos. Piesele se vor potrivi mai bine între ele.

  2. Instalați fitilul nou prin orificiul coșului de fum și îndoiți partea superioară a fitilului peste coș pentru a-l menține pe loc în timpul reasamblarii.

   • Nota: Pe o brichetă, capacul coșului de fum este detașabil. Doar trageți unghia mare sub marginea de la fiecare capăt și ridicați.

  3. Înlocuiți materialul de ambalare în bucăți mici, împletind fitilul între căptușeală într-un model serpentin sau „S”.

   • Pont: Scopul este de a vă asigura că fitilul are cât mai mult contact posibil cu materialul de ambalare.

  4. Reinstalați tamponul de pâslă peste tubul de piatră și fixați-l cu arcul de piatră așa cum s-a menționat anterior

   • Indiciu: Asigurați-vă că pietrele nu a căzut în timpul acestui proces.

  5. Tăiați fitilul chiar și cu înălțimea coșului de fum și reinstalați inserția în carcasă.  Utilizați combustibil, fitiluri și piatră Zippo autentice