Aprindeți încălzitorul de mâini Zippo

  • Umpleți încălzitorul de mâini cu combustibil original pentru încălzitorul de mâini Zippo.
  • Cu capacul închis încălzitorului de mâini, țineți unitatea de bază în poziție verticală cu o mână și aplicați flacără pe arzătorul catalitic timp de aproximativ 10 secunde folosind cealaltă mână. Aprinderea la prima utilizare după pilirea inițială poate dura mai mult decât se aștepta și poate necesita aplicarea flăcării de mai multe ori. Flacăra poate veni de la o brichetă Zippo, o brichetă Zippo Utility sau un chibrit. Urmați instrucțiunile de utilizare a aparatului de iluminat. Țineți mâinile și îmbrăcămintea departe de orice flacără. Încălzitorul de mâini se încălzește printr-un proces catalitic. Nu există nicio flacără după aprindere. Prezența flăcării la aprindere indică supraumplere. Stingeți flacăra și lăsați excesul de combustibil să se evapore înainte de a încerca reaprinderea.
  • După ce a fost confirmată aprinderea fără flacără, puneți la loc capacul încălzitorului de mâini, apoi puneți încălzitorul în punga din material de protecție furnizată. Încălzitorul de mâini trebuie să fie întotdeauna plasat în punga din material de protecție furnizată pentru a preveni supraîncălzirea. Încălzitorul de mâini Zippo va oferi acum căldură confortabilă ore întregi. După aprindere, căldura este furnizată printr-un proces catalitic fără flacără.
  • Odată aprins, nu există o modalitate sigură de a opri acțiunea de încălzire. Dacă este necesar, puneți încălzitorul de mâini în punga din material de protecție furnizat și puneți-l pe o suprafață ignifugă până când combustibilul este epuizat și încălzitorul de mâini este rece la atingere.


Utilizați încălzitorul de mâini Zippo original și arzătoare de schimb