Umplerea unei brichete Zippo

Bricheta dumneavoastră rezistentă la vânt este proiectată să funcționeze cel mai bine cu Zippo Premium Lighter Fluid și silex. Acum, să vedem cum să umpleți sau să umpleți bricheta. Lichidul de brichetă se va evapora chiar și atunci când bricheta nu este folosită, așa că asigurați-vă că țineți întotdeauna capacul închis și este o idee bună să alimentați înainte de fiecare ieșire.
Aveți grijă să faceți următoarele, departe de orice sursă de foc sau flacără.

Pentru a vă umple bricheta:

1. Scoateți unitatea interioară din carcasă.

2. Întoarceți-l și ridicați tamponul de pâslă pentru a dezvălui materialul de ambalare din camera de combustibil.

    • Indiciu: Folosiți o agrafă desfăcută sau un instrument similar dacă suportul este greu de ridicat.

3.Saturați încet materialul de ambalare cu lichid mai ușor. Opriți umplerea când lichidul ajunge în partea de sus a ambalajului sau începe să își schimbe culoarea.

    • Pont: Nu supraîncărcați. Dacă este supraumplut, bricheta va scurge combustibil. Evitați introducerea lichidului pe piele, deoarece este un iritant pentru piele. Dacă apare contactul cu pielea, spălați imediat zonele afectate cu săpun ușor și apă.

4.Introduceți unitatea interioară înapoi în carcasă, asigurându-vă că ștergeți excesul de lichid din brichetă și din mâini înainte de a aprinde bricheta. Dacă există combustibil pe brichetă, pur și simplu ștergeți-l sau așteptați puțin până se evaporă. Asigurați-vă că rezervorul de combustibil este închis și că nu există combustibil vărsat în apropiere înainte de a aprinde - acesta este un fluid inflamabil.

    • Indiciu: Dacă intenționați să țineți bricheta în buzunar, vă sugerăm să o plasați „de jos în jos”.

5. Folosind degetul mare, loviți roata de silex într-o mișcare în jos pentru a crea o scânteie. Dacă nu apare o flacără, repetați.

6. Odată ce a apărut o flacără și ați terminat de folosit, închideți capacul pentru a se stinge. Această brichetă nu se autostinge așa că trebuie să închideți capacul.

  • ATENTIE: În funcție de durata de utilizare, aveți grijă deoarece bricheta poate fi fierbinte la atingere.


Utilizați combustibil Zippo original, fitiluri, & Pietre