Încălzitorul de mâini Zippo

Vrei să-ți duci aventurile în aer liber la următorul nivel (mai cald)? Faceți cunoștință cu încălzitorul de mâini Zippo, disponibil în modele de 12 ore și 6 ore. Când ești în aer liber, ești concentrat. Indiferent dacă vânați, pescuiți, campați sau pur și simplu vă bucurați de timpul de gheață cu mugurii, nu doriți distrageri precum mâinile reci.Întrebări frecvente

Încălzitorul de mâini nu devine foarte fierbinte, ce fac?

  • Cu atenție, pentru a nu vă arde, verificați arzătorul. Ar trebui să se potrivească bine.
  • Este posibil ca arzătorul să nu se fi aprins corect. Repetați instrucțiunile de aprindere.
  • Asigurați-vă că există suficient lichid de brichetă în încălzitorul de mâini. Lichidul de brichetă se va evapora chiar și atunci când Hand Warmer nu este utilizat.
  • Arzătorul poate avea nevoie de înlocuire. Arzătoarele trebuie înlocuite după aproximativ 70 de utilizări.

Cum opresc încălzitorul de mâini de la încălzire?

Odată ce încălzitorul de mâini Zippo de 12 ore este aprins, nu există nicio modalitate de a opri acțiunea de încălzire. Dacă este necesar, puneți încălzitorul de mâini în pungă și puneți-l pe o suprafață ignifugă până când combustibilul este epuizat și încălzitorul de mâini este rece la atingere.

Încălzitorul de mâini are nevoie de oxigen pentru a funcționa?

Da. Încălzitorul de mâini Zippo necesită oxigen pentru ca procesul de încălzire să aibă loc. Punga reglează cantitatea de oxigen. Nu-l utilizați fără geanta furnizată deoarece se va încinge prea mult.

Trebuie să folosesc geanta furnizată?

Da. Punga reglează cantitatea de oxigen și, astfel, reglează temperatura încălzitorului de mâini. Fără geantă, încălzitorul de mâini se poate încălzi și poate provoca răni sau incendii.

Cât durează o umplere sau cât de des trebuie reumplută?

  • Încălzitorul de mâini de 6 ore, atunci când este umplut cu combustibil folosind paharul de plastic umplut până la linia inferioară, se va încălzi până la 6 ore. Poate rămâne aprins puțin sau mai mult, în funcție de mulți factori. Asigurați-vă întotdeauna că încălzitorul de mâini este rece la atingere înainte de depozitare. Așezați-l pe o suprafață ignifugă dacă este încă cald.
  • Încălzitorul de mâini de 12 ore, atunci când este umplut cu combustibil folosind paharul de plastic umplut până la linia superioară, se va încălzi până la 12 ore. De asemenea, puteți umple paharul de plastic până la linia inferioară și va oferi căldură până la 6 ore. Poate rămâne aprins puțin sau mai mult, în funcție de mulți factori. Asigurați-vă întotdeauna că încălzitorul de mâini este rece la atingere înainte de depozitare. Așezați-l pe o suprafață ignifugă dacă este încă cald.


Utilizați arzătoare de schimb pentru încălzitorul de mâini Zippo autentic